Dobrodošli, Gost ( Registrujte se | Prijavite se )
 besplatni oglasi i aukcije

USLOVI KORIŠĆENJA

Postavljanjem oglasa i aukcija prihvatate sledeće uslove korišćenja

Svaki korisnik u svakom trenutku u obavezi je da poznaje pravila i uslova korišćenja sajta.

Sajt www.e-oglasi.rs u daljem tekstu SAJT u potpunosti je u vlasništvu vlasnika internet domena e-oglasi.rs. Celokupan sadržaj sajta: tekstovi, slike, kao i svaki drugi materijali (u daljem tekstu: sadržaj) u vlasništvu su vlasnika sajta, pri čemu su sva prava zadržana ukoliko nije naznačeno drugačije.

Korišćenjem sajta, pristajete na pravila i uslove korišćenja, a vlasnik sajta zadržava pravo izmene istih u bilo kom trenutku i bez prethodne najave, tako da promene stupaju na snagu danom njihove objave. O promenama uslova korišćenja možete se obavestiti na stranici USLOVI KORIŠĆENJA.

Sajt je besplatan u potpunosti za korišćenje, osmišljen je kao društvena mreža koja će omogućiti uspostavljanje kontakata između registrovanih članova, nije reklamnog niti komercijalnog karaktera.

Sadržaj sajta kao i podaci na njemu zaštićeni su Zakonom o autorskim i srodnim pravima i drugim važećim zakonima. Svako kopiranje, objavljivanje celog ili dela sadržaja, pogotovo u komercijalne ili reklamne svrhe, izričito je zabranjeno. Zabranjeno je kopiranje, izmena, distribucija ili objavljivanje sadržaja bez pismenog odobrenja vlasnika sajta, a svaka zabranjena i neodobrena radnja od strane vlasnika sajta podleže pravnim sankcijama jer je u suprotnosti sa Zakonom o autorskim i srodnim pravima i drugim važećim zakonima. Takodje je zabranjena zloupotreba svih podataka naših korisnika od strane drugih pravnih ili fizickih lica, a u cilju nudjenja svojih usluga i mogućnosti oglašavanja putem drugih medija. Zabranjen je svaki vid zloupotrebe registracije.

Prilikom korišćenja sajta, dužni ste da osigurate potpunost, istinitost i tačnost podataka koje dajete. Vlasnik sajta učiniće sve kako bi se zaštitila privatnost ličnih podataka registrovanih korisnika u smislu pozitivnih zakonskih propisa.

Korisnici su odgovorni za sav sadržaj koji objavljuju na sajtu, kao i za posledice koje iz toga proističu. Korisnik je saglasan s time da ne koristi uslugu SAJTA za:
- oglašavanje proizvoda i usluga koji krše autorska prava
- oglašavanje proizvoda i usluga koji krše prava trećih osoba
- oglašavanje proizvoda i usluga koji krše prava bilo kog zakona.

Zabranjeno je dupliranje oglasa. U slučaju dupliranja oglasa administrator portala e-oglasi obrisaće nalog korisnika.
Zabranjeno je u jednom oglasu postaviti više različitih proizvoda, jedan oglas može sadržati samo jedan oglašen proizvod.
Zabranjeno je postavljati linkove ka drugim portalima za oglašavanje.

Vlasnik sajta ne daje nikakve garancije niti odgovara za tačnost, zakonitost, pouzdanost ili dostupnost informacija i sadržaja prikazanih na sajtu koje unose registrovani korisnici. Vlasnik sajta ne odgovara za brisanje, pogrešno dostavljanje ili neblagovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja, za greške na stranicama ili za kontinuirano funkcionisanje sajta, kao ni za za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem sajta. Vlasnik sajta ne odgovara za nepravilno funkcionisanje ili prekid rada servisa prouzrokovani direktno ili indirektno prirodnim silama ili drugim uzrocima van svake moći kontrole vlasnika sajta.

Kreiranjem naloga na sajtu dajete saglasnost za dobijajanje informativnih e-mail poruka.

Samim registrovanjem i korišćenjem sajta pristajete na ove uslove i nikakav poseban pristanak od strane korisnika nije potreban da bi ga ovi uslovi obavezivali.Prijatelji sajta


IT network poslovni imenik PC, laptop, desktop računairi i oprema Oglasi Posao uslužno oglašavanje oglasi, oglašavanje, internet oglasi pomoravac Novi Sad Info, gradski portal, oglasi Južna Srbija uslužno oglašavanje, oglasi, postavljanje radio zlatibor, online radio marketing, dizajn kragujevaconline vrsac gradski portal, novosti i oglasi